سفارش تبلیغ
صبا ویژن
1 2 >
فیبر بخورید، نوش‌جانتان!
برای کنترل وزن فیبر بخورید!

آیا می‌دانستید مصرف غذاهای فیبردار بدون رژیم‌های غذایی طاقت‌فرسا می‌تواند گام بلندی در راستای کنترل وزن باشد که همه شوکه میکند؟ نکته اینجاست که باید به تناسب فصل سراغ موادغذایی بروید که درصد بیشتری فیبر دارند. فیبر یعنی الیاف یا صمغ‌های گیاهی که به زبان خیلی ساده حجم معده شما را اشغال می‌کند و باعث ایجاد احساس سیری‌تان خواهد شد.

به این ترتیب اشتها بسته شده و در نتیجه پرخوری هم متوقف خواهد شد. همچنین، مصرف فیبر باعث تخلیه سریع‌تر موادغذایی مصرفی از جمله چربی‌ها می‌شود. تحقیقات منتشرشده در ژورنال موادغذایی نشان داده خوردن 8 گرم فیبر به ازای هر 1000 کالری که به بدن می‌رسد می‌تواند موجبات کاهش وزن را فراهم آورد بنابراین اگر 2000 کالری مصرف می‌کنید بهتر است مقدار فیبر را به 16 گرم برسانید.

بهتر است برای یک‌بار هم که شده این راه را امتحان کنید اگرچه قبل از آن باید برخی موادغذایی متناسب با فصل گرما را شناسایی کنید که فیبر کافی برای کمک به روند کاهش وزن شما داشته باشند. در این مطلب شما را راهنمایی می‌کنیم تا با اضافه کردن این موادغذایی تابستانی برای کاهش وزن خود راه آسان‌تری پیش بگیرید.

 

© بازنشر مطالب یورفان تنها باذکر منبع، مجاز میباشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

ورزش را برای درمان افسردگی تجویز کنید

 

کمتر از نیم ساعت ورزش پرتحرک در طول روز می‌تواند به درمان افسردگی کمک کند.

ورزش و تحرک بدنی، استرس و پرخاشگری را کاهش داده و احساس سلامت جسمی را تقویت می‌کند.

فعالیت بدنی باید به طور گسترده بعنوان یک بخش مهم از پروسه درمان برای بهبود افسردگی و حتی اختلالات اضطرابی برای بیماران تجویز شود.

ورزش درمانی را می‌توان به جای درمان با مکمل‌های دارویی تجویز کرد و نتیجه مطلوب‌تری گرفت.

ورزش بویژه روی سیستم‌های انتقال دهنده‌های عصبی در مغز می‌تواند، تاثیر مشابه داروهای ضد افسردگی را داشته باشد و به بیماران کمک کند که دوباره رفتارهای مثبت خود را احیا کنند.

بهترین و اولین درمان افسردگی چیست؟

 

© بازنشر مطالب یورفان تنها باذکر منبع، مجاز میباشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

اسیدپاشی به چه قیمتی؟!+عکس
::::::::::::اسیدپاشی به چه قیمتی؟!+عکس :::::::::::
شیرین نام دختری زیبا اما نگون بخت است که در نوروز سال 91 زمانی که کمتر از 18 سال سن داشت، اسید، زندگی و آرزوهای شیرینش را به باد داده و اکنون با چشمی که بینایی اش را و گوشی که شنوایی اش را از دست داده، منتظر اجرای حکم قصاص اسیدپاشی است.”شیرین” که متولد 1373 است و درباره جزئیات روز حادثه، گفت:
نخستین روز سال 91 بود و کمتر از هشت ساعت از تحویل سال گذشته بود که “جمشید” که متولد سال 66 بود با من تماس گرفت و خواست با یکدیگر ملاقات داشته باشیم.او میگوید ” جمشید” پسر مورد علاقه اش بود و دو سال بوده که با یکدیگر آشنا شده بودند و ادامه میدهد: مدتی بود که رابطه ام را با “جمشید” به هم زده بودم و شاید به خاطر همین بود که او با طرح ادعاهای مختلف، بالاخره من را راضی کرد که در یکی از پارک های تهرانسر با هم ملاقات داشته باشیم و با هم باشیم.
اسیدپاشی به چه قیمتی؟!+عکس
این قربانی اسیدپاشی افزود: برای آخرین بار بعد از اینکه لباس هایم را پوشیدم، در آینه اتاق نگاهی به خود انداخته و به دیدار “جمشید” رفتم. اما پس از مدتی که با هم در یکی از آلاچیق های پارک صحبت کردیم، متوجه ظرفی شبیه مواد شوینده در دست «جمشید» شدم و از او پرسیدم که این چیست؟”شیرین” با اشاره به پاسخ “جمشید” اضافه کرد: او به من گفت که در ظرف مشروب ریخته و قصد دارد آن را به من بدهد تا بخورم، اما از پذیرفتن این درخواستش سر باز زدم که ناگهان محتویات داخل این ظرف را به سمت راست صورتم پاشید.
وی با بیان اینکه تحت هیچ عنوانی نمی توانستم باور کنم که “جمشید” اقدام به پاشیدن اسید به روی صورتم کرده، افزود: در حالی که تمام صورتم می سوخت، شروع به فریاد و دویدن در پارک و خیابان کردم، اما با توجه به اینکه ساعات اولیه سال نو بود، فردی در خیابان نبود که من را به بیمارستان منتقل کند. این قربانی اسیدپاشی اضافه کرد: سرانجام راننده سواری پژو مرا به بیمارستان منتقل کرد و تازه در بیمارستان بود که باورم شد که “جمشید” به روی صورتم اسید ریخته است.
وی با بیان اینکه چشم راستم تنها نور را می بیند، اضافه کرد: گوش راستم نیز دچار آسیب دیدگی شده است.شیرین درباره ثبت شکایت و پیگیری پرونده اش نیز به ایسنا گفت: حدود یک سال بعد و در اردیبهشت ماه امسال در حالی که “جمشید” متواری شده و قهوه خانه ای را در زنجان تاسیس کرده بود،
ماموران پلیس آگاهی وی را شناسایی و دستگیر کردند. به گفته این قربانی اسیدپاشی، پسر روانی هم اکنون در زندان رجایی شهر به سر می برد. او میگوید :خانه ای داشتیم که آن را فروخته و پول آن را خرج عمل های جراحی کردیم، به طوری که در حال حاضر در خانه استیجاری زندگی می کنیم.وی با بیان اینکه تاکنون 24 عمل جراحی مختلف نظیر عمل قرنیه، پلک، زیبایی و … انجام داده، افزود: بیش از 40 میلیون تومان خرج عمل های جراحی ام شده و خانواده ام دیگر پولی برای ادامه درمانم ندارند.
این قربانی اسیدپاشی زمان انجام آخرین عمل جراحی اش را حدود پنج ماه پیش اعلام کرد و افزود: به دلیل مشکلات مالی، امکان ادامه درمان را نداشتم. این در حالی است که نیازمند چندین عمل جراحی دیگر هستم و امکان بازگشت بینایی به چشمم نیز متصور است.شیرین تنها نهادی که وی را در انجام درمان و پیگیری پرونده اش یاری کرده، شورای چهارم شهر تهران اعلام کرد و گفت: از سوی این شورا تعدادی پزشک برای ادامه درمانم معرفی شد.این قربانی اسیدپاشی آخرین زمان برگزاری جلسه دادگاه را چهاردهم مهرماه امسال اعلام کرد و گفت: در این جلسه حکم قصاص برای متهم صادر شد.
وی درباره دیدارش با “جمشید” پس از حادثه نیز گفت: وی در جلسه دادگاه مدعی شد که اسید را از یکی از دوستانش تهیه کرده و پیش از آن که آن را به روی صورتم بریزد، قدرت آن را روی دستش امتحان کرد و پس از اینکه متوجه شده اسید کارایی لازم را ندارد، نوع قوی تر آن را تهیه کرده است.شیرین با اشاره به اقدامات خانواده “جمشید” برای اخذ رضایت از وی، گفت: خواهان اجرای حکم قصاص هستم و تنها در صورتی رضایت می دهم که صورت من همانند روز اول شود و خسارت روحی و مادی وارد شده به من جبران شود.

این قربانی اسیدپاشی که به علت وقوع این حادثه از ادامه تحصیل باز مانده است، افزود: در صورتی که زیبایی به چهره ام بازگردد، مایلم ادامه تحصیل داده و پس از اخذ دیپلم به دانشگاه بروم، اما در شرایط فعلی خانه نشین شدم و جز در موارد ضروری به بیرون نمی روم.وی خواهان حمایت دولت و دستگاه های دولتی از قربانیان اسیدپاشی شد و افزود: کاش همان طور که زورگیران را اعدام می کنند، متهمان اسیدپاشی نیز در ملاءعام اعدام می شدند تا دیگر کسی جرات به اسیدپاشی نمی کرد.

منبع:ایران ناز

 

© بازنشر مطالب یورفان تنها باذکر منبع، مجاز میباشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

بیماری اگزما و علت آن

صد در صد شما هم تابحال در مورد بیماری پوستی اگزما چیزهایی شنیده اید یا حداق اسمش به گوشتان خورده است برای آگاهی بیشتر در مورد این بیماری این مطلب را بخوانید.

اگزما یک بیماری التهابی مزمن پوست است که در اثر فعالیت سلول هایی به نام mast ایجاد می شود.

محققان موسسه آلرژی و ایمونولوژی La Jolla آمریکا عامل اصلی برهم کنش های سلولی که منجر به بروز اگزما می شود را شناسایی کردند.

اگزما یک بیماری التهابی مزمن پوست است که معمولا با استفاده از پمادهای موضعی، به طور موقت و ناقص درمان می شود ولی پس از مدتی مجدد عود می کند.

طبق مطالعات انجام شده، سلول هایی به نام mast عامل اصلی بروز اگزما هستند. این سلول های بزرگ که در بافت های همبند وجود دارند، مملو از دانه های بازوفیل هستند و هنگام بروز التهاب در بافت، شروع به ترشح هیستامین و هپارین می کنند.

درادامه تحقیقات آمده است که یک نوع پروتئین سلولی به نام STAT5 به عنوان محرک عمل می کند و تعداد سلول های mast را افزایش می دهد و باعث بروز اگزما می شود.

محققان معتقدند که این یافته با ارزش و داروهای جدید تولید شده بر اساس آن، قادر به درمان کامل عارضه اگزما است.

در بیماری اگزما پوست ملتهب، تحریک پذیر، ترک خورده و قرمز می شود و بیماری با خارش همراه است. هنوز علت اصلی این بیماری غیر مسری مشخص نیست ولی احتمال می رود که پاسخ بیش از حد فعال سیستم ایمنی بدن به محرک های محیطی و عوامل آلرژی زا باشد.

اگزما در کودکان شایع تر از بزرگسالان است. طبق آخرین آمارگیری سازمان جهانی بهداشت، حدود 14 میلیون کودک و فرد بالغ در آمریکا مبتلا به اگزما هستند؛ یعنی حدود 10?7 درصد از کودکان و 3 درصد از بزرگسالان از این عارضه رنج می برند.

 

© بازنشر مطالب یورفان تنها باذکر منبع، مجاز میباشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

همه چیز درباره آمپول متیل پردنیزولون استات، مصارف و عوارض آن

در این مطلب سایت یورفان سعی کرده است اطلاعات مفیدی در رابطه با آمپول متیل پردنیزولون استات، مصارف و عوارض آن، در اختیار بازدیدکنندگان محترم قرار دهید.

متیل پردنیزولون (به انگلیسی: Methylprednisolone) (از مشتقات متیله پردنیزولون)

 

رده درمانی: گلوکوکورتیکوئیدها

اشکال دارویی: آمپول

موارد مصرف

متیل پردنیزولون برای خواص ضدالتهابی و اثراتی که در سرکوب دستگاه ایمنی بدن دارد به‌کار می‌رود. متیل پردنیزولون کمک می‌کند تا تورم، قرمزی، خارش، و واکنش‌های حساسیتی کاهش یابند. متیل پردنیزولون همچنین در درمان بیماری‌های گوناگونی مثل آسم، آرتریت، مشکلات پوستی، حساسیت شدید، و برخی سرطان‌ها کاربرد دارد.

مکانیسم اثر

مانند سایر گلوکوکورتیکوئیدها عمل می‌کند.

عوارض جانبی آمپول متیل پردنیزولون استات

اختلالات بینائی، عوارض گوارشی، پوکی استخوان، دیابت بی مزه، افزایش فشار خون، واکنشهای آلرژیک، عفونتهای موضعی یا سیستمیک، سندرم کوشینگ، ادم، آتروفی بافتی، زخم یا خارش در محل تزریق، علائم التهاب و تاخیر در بهبود زخمها، تهوع و استفراغ؛ تورم پاها و ساق ها؛ افزایش وزن سریع؛ یا اختلالات قاعدگی (دوره ماهانه)

متیل پردنیزولون استات

نام ژنریک: متیل پردنیزولون استات
نام تجاری: -
شکل دارویی: آمپول سوسپانسیون 40 میلی گرم در 1 میلی لیتر
طبقه بندی فارماکولوژیک: گلوکوکورتیکوئید
طبقه بندی درمانی: ضد التهاب، سرکوب کننده سیستم ایمنی
طبقه بندی مصرف در بارداری: رده C

فارماکولوژی

اثر ضد التهاب: متیل پردنیزولون ساخت آنزیمهای لازم برای کاهش پاسخ التهابی را تحریک می کند.این دارو با کاهش فعالیت و حجم سیستم لنفاتیک، سیستم ایمنی را سرکوب کرده و در نتیجه موجب بروز لنفوسیتوپنی(عمدتا لنفوسیت T)، کاهش غلظت ایمونوگلوبولین و کمپلمان و کاهش عبور کمپلکسهای ایمنی از غشاهای پایه می شود. متیل پرینیزولون احتمالاًبا کم کردن واکنش بافت به تداخل های آنتی ژن – آنتی بادی نیز سبب سرکوب سیستم ایمنی می شود.
متیل پردنیزولون یک گلوکوکورتیکوئید دارای فعالیت متوسط است.این دارو هیچگونه فعالیت مینرالوکوتیکوئیدی ندارد، ولی فعالیت گلوکوکورتیکوئیدی آن زیاد و حدود 5 برابر هیدروکورتیزون با وزن معادل است. این دارو عمدتا بعنوان یک داروی ضد التهاب و سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می شود.

فارماکوکینتیک:

پخش: به سرعت در عضله ،کبد، پوست، روده، و کلیه ها انتشار می یابد.آدرنوکورتیکوئیدها در شیر ترشح می شوند و از جفت عبور می کنند.
متابولیسم: در کبد به متابولیتهای سولفات و گلوکورونید غیر فعال متابولیزه می شود.
دفع: متابولیتهای غیر فعال و مقادیر کمی از داروی متابولیزه نشده از طریق کلیه ها دفع می شوند.مقادیر بسیار کمی از دارو از طریق مدفوع دفع می شوند.نیمه عمر بیولوژیک دارو 36-18 ساعت است.

موارد مصرف:

• التهاب
• شوک
• درمان یا کم کردن نواقص حسی و حرکتی ایجاد شده بوسیله صدمه حاد نخاعی
• داروی کمکی در درمان پنومومنی و پنوموسیستیس کارینی

موارد منع مصرف:

حساسیت مفرط به اجزای فرآورده های آدرنوکورتیکوئید،عفونت سیستمیک قارچی و در نوزادان نارس
*تزریق وریدی و تزریق داخل فضای نخاعی-مغزی منع مصرف دارد.

احتیاط:

زخم گوارشی، بیماری کلیوی ، فشار خون بالا،پوکی استخوان،دیابت،اختلالات ترومبوآمبولیک،حملات تشنجی ، میاستنی گراو ، نارسایی قلبی، سل ، کم کاری تیروئید ، سیروز کبدی، بی ثباتی روانی ، دیورتیکولیت،کولیت اولسراتیو، عفونت هرپس سیمپلکس چشمی

تداخلات دارویی:

گلوکورتیکوئید ها متابولیسم ایزونیازید و سالیسیلات ها را افزایش می دهند . این دارو سبب افزایش قند خون می شود. بنابراین،تنظیم مقدارمصرف انسولین و داروهای خوراکی پایین آورنده قند ، به هنگام مصرف همزمان این داروها ضروری است. متیل پرینیزولون ممکن است کمی پتاسیم خون ناشی از داروهای مدر را تشدید کند. باربیتوراتها،فنی توئین و ریفامپین در صورت مصرف همزمان با متیل پرینیزولون ، ممکن است موجب کاهش اثرات کورتیکواستروئید شوند زیرااین داروها متابولیسم کبدی را افزایش می دهند. مصرف همزمان با استروژن ها ممکن است متابولیسم آن را کاهش دهد. استفاده توام با ترکیبات آنتی کولین استراز می تواند ضعف زیادی ایجاد کند. در دوره مصرف کورتیکوستروئید از واکسنها استفاده نگرد به دلیل آنکه کارایی واکسن در این دوران کم می شود.

عوارض جانبی:

اعصاب مرکزی: احساس سرخوشی،بی خوابی ، سردرد، تغییرات ذهنی ، عصبانیت ، بیقراری
قلب- عروقی: افزایش فشار خون ، آریتمی، ایست قلبی کشنده و کلاپس گردش خون(بدنبال دوزهای بزرگ و تزریق وریدی سریع)، ترومبوآمبولی و ترومبوفلبیت
پوست: تاخیر در بهبود زخم،آکنه،بثورات پوستی ،هیرسوتیسم
گوش،حلق،بینی،چشم: آب مروارید، گلوکوم
دستگاه گوارش: افزایش اشتها،تهوع،استفراغ،پانکراتیت
متابولیک: کمی پتاسیم خون،افزایش قند خون،توقف رشد در کودکان،عدم تحمل کربوهیدرات،هیپوکلسمی،حالت کوشینگوئید
عضلانی – اسکلتی: ضعف، استئوپروز
تناسلی-ادراری: بی نظمی قاعدگی
سایر عوارض: بی کفایتی حاد غده فوق کلیوی ممکن است با افزایش استرس(عفونت،جراحی،ضربه)یا قطع ناگهانی مصرف دارو بعد از مصرف طولانی مدت آن بروز کند،ابتلا به عفونتها.

نحو? نگهداری:

دور از نور و در دمای کمتر از 30 درجه سانتی گراد نگهداری گردد. از یخ زدگی محافظت گردد.

بسته بندی:

آمپول 40 میلی گرم در 1 میلی لیتر : بسته بندی تک عددی

خواص آمپول متیل پردنیزولون استات|کاربردهای آمپول متیل پردنیزولون استات|عوارض آمپول متیل پردنیزولون استات|مضرات آمپول متیل پردنیزولون استات|علت تجویز  آمپول متیل پردنیزولون استات|  متیل پردنیزولون استات چیست؟

 

© بازنشر مطالب یورفان تنها باذکر منبع، مجاز میباشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

 


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ